Stoiximan Super League

Κλείνει Σαματά και Μπαμπά ο ΠΑΟΚ

Τα κενά στις θέσεις του σέντερ φορ και του αριστερού μπακ θέλει να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο ΠΑΟΚ, ενώ έχει ξεχωρίσει και δύο περιπτώσεις για τη μεσαία του γραμμή.

Αντίστροφα για την απόκτηση ενός επιθετικού, που τόσο πολύ ήθελαν και έψαξαν το προηγούμενο διάστημα, μετρούν πλέον στον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι γνωστό από χθες το βράδυ, ο Αλί Σαματά μοιάζει να είναι ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της ομάδας λίγες μέρες προτού η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει για τον Γκαμπιατίνι, του οποίου η υπόθεση έχει «παγώσει» και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη σε αυτό το «καυτό» θέμα.

Πάντως, εκείνο που προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη είναι πως ο Σαματά, ο Τανζανός φορ που έπαιζε πέρυσι στη Φενέρ, είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 υποψήφιος για να καλύψει το κενό στη θέση του βασικού φορ.

Την ίδια στιγμή, η απόκτηση ενός αριστερού μπακ είναι από τα επόμενα θέματα που θα επιλύσει, με τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά να επιστρέφει στην Τούμπα, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γκανέζο οπισθοφύλακα και η μεταγραφή του γίνεται χωρίς αντίτιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x