Stoiximan Super League

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Χορστ

Δείτε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αναχωρήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Την αποστολή με την οποία θα αναχωρήσει τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Εκτός έμειναν ο Λύρατζης και ο Αντρέ Ρικάρντο, οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί από τους Θεσσαλονικείς. Μέσα κανονικά είναι ο Κοτάρσκι, παρά την κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για εκείνον με το «φλερτ» της Τζένοα.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ήταν… εξοντωτική. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση πέρασαν από ένα σιρκουί με εμπόδια με μπάλα, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 5 και μετά ξαναπέρασαν από το σιρκουί.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x