Stoiximan Super League

Επιστροφή Κωνσταντέλια-Βιεϊρίνια, χωρίς πέντε με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Η επιστροφή των Γιάννη Κωνσταντέλια κι Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν η είδηση στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ξανά στις επάλξεις στον ΠΑΟΚ οι Γιάννης Κωνσταντέλιας κι Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός κι ο Πορτογάλος άσος βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League κι υπολογίζονται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον αρχηγό να επιστρέφει ύστερα από ενάμιση μήνα.

Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάισον, στον ανέτοιμο Τρόοστ-Εκόνγκ και στους Ιβάν Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες και Χάρη Τσιγγάρα για λόγους τακτικής, οπότε κι ανακοίνωσε αποστολή 20 ατόμων στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Τούμπα το Σάββατο.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και στις στατικές φάσεις.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x