Stoiximan Super League

Λόβρεν και… Παναθηναϊκός για ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το μεσημέρι θα υποδεχθεί τον Ντέγιαν Λόβρεν για τα διαδικαστικά.

Αντίστροφα για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς, στην Ελλάδα, μετρούν στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θέλοντας να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους με τις τρεις διαδοχικές νίκες με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης αμυντικός θα αφιχθή στις 14:45 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην διεθνής άσος αποτελεί το «ασπρόμαυρο» buzzer beater στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, υπογράφοντας για δύο χρόνια στους Θεσσαλονικείς.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως θα προχωρήσει το πλάνο του με τον Τάισον αλλά και τον Τισουντάλι αντί του Τσάλοφ στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα.

Στα χαφ θα παίξουν οι Καμαρά μαζί με τον Σβαμπ και τον Οζντόεφ. Το δίλημμα υπάρχει για τον Κωνσταντέλια και τον Μουργκ, με τον Τάισον και τον Τισουντάλι μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x