Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έριξε το βάρος στην τακτική ενόψει ΑΕΚ ο Λουτσέσκου - Τα δεδομένα για Αντόνιο και Σοάρες

Με έμφαση στην τακτική πραγματοποιήθηκε η σαββατιάτικη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τη σπουδαία νίκη με ολική ανατροπή (3-2) στην έδρα της Αμπερντίν, ώστε να επικεντρωθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στη σαββατιάτικη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ όσον αφορά τους παίκτες ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε ξανά ένα μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες παρέμεινε εκτός, ακολουθώντας ατομικό.

«Ο ευρωπαϊκός θρίαμβος στη Σκωτία ανήκει στο παρελθόν. Το UEFA Europa Conference League μπαίνει προσωρινά στην άκρη κι ο ΠΑΟΚ στρέφει την απόλυτη προσοχή του στο πρωτάθλημα και το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28.10) στη Νέα Μεσημβρία, δίνοντας έμφαση στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στην Ενωση. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και στη συνέχεια δούλεψαν σε δύο γκρουπ εναλλάξ, στην επιθετική τακτική και στο passing game. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.Ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Φιλίπε Σόαρες.

Την Κυριακή (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα
», αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x