Stoiximan Super League

Επιμένουν στην Ιταλία για ΠΑΟΚ και Βιετέσκα

Για μια ακόμη φορά στην Ιταλία, γίνεται λόγος για τον ΠΑΟΚ και τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό της Κάλιαρι Ματέους Βιετέσκα.

Σε ανοικτή γραμμή με την Κάλιαρι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για τον Ματέους Βιετέσκα, σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η Nuova Sardegna ο 27χρονος διεθνής Πολωνός στόπερ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των «ροσομπλού», Νταβίντε Νίκολα με το δημοσίευμα να... υπενθυμίζει ουσιαστικά στον «δικέφαλο» την καταληκτική για τις μεταγραφές ημερομηνία στην Ελλάδα, η οποία είναι η 11η Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται μέχρι και την τελευταία στιγμή να κινηθεί για την απόκτηση του Βιετέσκα, καθώς τον έχει εδώ και καιρό στα «ραντάρ» του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Nuova Sardegna:

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να αξιολογούν τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό της Κάλιαρι ως ενίσχυση στην άμυνα, η αγορά κλείνει στις 11 του μήνα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δούμε την αποχώρηση του Ματέους Βιτέσκα από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αυτό αναφέρει η Nuova Sardegna, οι Έλληνες συνεχίζουν να κυνηγούν τον Πολωνό αμυντικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν εμπίπτει στην ιεραρχία του Νταβίντε Νικόλα. Η αγορά στην Ελλάδα κλείνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Στο μεταξύ, ο Βιετέσκα βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πολωνίας αυτές τις μέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x