Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Σάστρε ενόψει Παναθηναϊκού - Παραμένει εκτός ο Τόμας

Ο Ζοάν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπράντον Τόμας συνεχίζει τη θεραπεία του ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (15/9, 20:30, NOVASPORTS PRIME, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Ζοάν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός, από την άλλη, παραμένει ο Μπράντον Τόμας, που συνεχίζει τη θεραπεία του.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται, μαζί με την προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη (10.09) το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι, με τις περισσότερες ασκήσεις να αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Μπράντον Τόμας να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός. Ο Ισπανός συνεχίζει θεραπεία, προκείμενο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Την Τετάρτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x