Stoiximan Super League

Ακόμη ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ: Έμεινε εκτός προπόνησης ο Τσιγγάρας

Νέος πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού μετά το χτεσινό πρόβλημα του Κουλιεράκη με την Εθνική, ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (21/03).

Ακόμη ένας μπελάς προστέθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των playoffs και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το χτεσινό (20/03) πρόβλημα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, εξαιτίας του οποίου αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, ακόμη ένα νέο ήρθε να συμβεί στην προπόνηση της Πέμπτης (21/03) στη Νέα Μεσημβρία.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Τσιγγάρας γύρισε τον αστράγαλό του στο χθεσινό πρόγραμμα και δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, αν και η κατάστασή του δεν δείχνει ανησυχητική.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος του προγράμματος, ενώ στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Μόνος του προπονήθηκε ο Ζοάν Σάστρε, θεραπεία και πρόγραμμα σε πισίνα και γυμναστήριο είχε το πρόγραμμα και για τους Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, καθώς και άλλες που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες κι έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έδωσε ρεπό στους παίκτες για το υπόλοιπο της ημέρας, μιας και ακύρωσε την απογευματινή προπόνηση που υπήρχε στο πρόγραμμα. Τώρα, το... ραντεβού που δόθηκε στη Νέα Μεσημβρία είναι για το πρωί της Παρασκευής (22/03) στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x