Stoiximan Super League

Έφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Σορετίρε!

Ο Σόλα Σορετίρε έφτασε στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια!

Πάτησε Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ!

Ο Σόλα Σορετίρε έφτασε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/07), έτσι ώστε να περάσει την Τρίτη (30/07) ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί για τα επόμενα 4 χρόνια!

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο υπήρχαν μερικοί οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά», οι οποίοι αποθέωσαν τον Άγγλο επιθετικό, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και ζήτησαν αυτόγραφα.

Yπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του και εντάσσεται στον ΠΑΟΚ έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις ακαδημίες της οποίας πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Έχει πραγματοποιήσει 5 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, ενώ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 12 εμφανίσεις με την Κ23 της, έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της, ενώ πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23 στην Μπόλτον και στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη:







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x