Stoiximan Super League

«Συζητάει με τη Λάτσιο για τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ»

Για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Λάτσιο ώστε να αποκτηθεί ως δανεικός ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, Μάρκος Αντόνιο, κάνει λόγο Ιταλός δημοσιογράφος!

Έτοιμος να πυροδοτήσει «βόμβα» είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λάτσιο για τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο!

Πρόκειται για 23χρονο αμυντικό μέσο ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές παραστάσεις, αφού κατέγραψε εντυπωσιακή πορεία με τη φανέλα της Σαχτάρ και το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ρωμαίους μέχρι το 2027!

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου, με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς να παραμένει ο πρώτος στόχος, ωστόσο ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο.

Ο Βραζιλιάνος έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Λάτσιο, σκοράροντας ένα τέρμα ενώ κατά την παρουσία του στη Σαχτάρ αγωνίστηκε σε 122 παιχνίδια.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x