Stoiximan Super League

Νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα: «Προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να αποφασίσει ότι την ξεκινάει»

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και τι συμβαίνει σχετικά με την έναρξη των εργασιών.

Ξεκάθαρος για το θέμα της Νέας Τούμπας ήταν ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Ο Στέλιος Αγγελούδης μίλησε στο ERTNEWS και στην εκπομπή «Στο κέντρο» και υπογράμμισε ότι ουσιαστικά για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ πρέπει να το πάρει απόφαση η ίδια η ομάδα και να ξεκινήσει τις ενέργειες αυτή.

«Προϋπόθεση για τη δημιουργία της Νέας Τούμπας είναι να αποφασίσει η ομάδα ότι το ξεκινάει. Υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση, υπάρχει μια προχωρημένη μελετητική ωρίμανση αυτής της προσπάθειας. Άρα με την επανέναρξη. Θα πρέπει να είμαι αρωγός σε όλα», ανέφερε και συνέχισε:

«Εδώ να πω και κάτι. Ο ΠΑΟΚ που τώρα έχει την ωριμότητα, αλλά και ο Άρης, ο Ηρακλής, οι οποίοι διεκδικούν υποδομές, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι θα πρέπει να τύχουν της υποστήριξης της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την οικονομική υποστήριξη», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Νομίζω πως δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά τα θέματα της Θεσσαλονίκης και δη της αθλητικής Θεσσαλονίκης ανήκουν στο παρελθόν», κατέληξε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x