Stoiximan Super League

«Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Μπόρχα Γκαρσές»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, ο Μπόρχα Γκαρσές -που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης- αρνήθηκε το προηγούμενο διάστημα πρόταση του ΠΑΟΚ και της Σαν Λουίς.

Απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ ο 24χρονος επθετικός, Μπόρχα Γκαρσές, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!

Συγκεκριμένα, η Marca αναφέρει ότι ο Ισπανός, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2025 αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής στέγης μετά την παρουσία του στη Τενερίφη την περσινή χρονιά και οι «ασπρόμαυροι» ήταν μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του.

Ωστόσο, το ισπανικό Μέσο κάνει λόγο για αρνητική απάντηση του Γκαρσές σε πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως και στη μεξικανική, Ατλέτικο ντε Σαν Λουίς, αφού ξεκάθαρη επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, με την Κάντιθ να είναι η ομάδα που κοίταζε έντονα την περίπτωσή του το προηγούμενο διάστημα.

Παρ' όλα αυτά, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με τη Marca να τονίζει ότι η Λεβάντε και η Εσπανιόλ έχουν μπει στη διεκδίκηση για την απόκτησή του.

Την περσινή σεζόν ο Ισπανός μέτρησε τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 36 συμμετοχές και η Τενερίφη κατετάγη στη 10η θέση της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x