Stoiximan Super League

Ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή στόπερ στον ΠΑΟΚ στο… παρά ένα!

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, υπάρχει κινητικότητα για μεταγραφή στόπερ στον ΠΑΟΚ, καθώς «κάτι έχει βρεθεί» στο φινάλε του παζαριού!

Ανατροπή δεδομένων στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ! Ενώ φαινόταν πως ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη στο ρόστερ του, η ανάγκη για ενίσχυση στα στόπερ φέρνει κινητικότητα στο παρά ένα των μεταγραφών!

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, είναι ανοιχτό, τελικά, να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως «κάτι έχει βρεθεί», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Το δέχονται όλοι ότι υπάρχει ανάγκη για μεταγραφή στόπερ», συμπλήρωσε και υπενθύμισε ότι απομένουν μερικές ώρες μέχρι το φινάλε των μεταγραφών το βράδυ της Τετάρτης και άρα εξελίξεις άμεσα, ακόμη και απόψε! Πρόσθεσε, δε, ότι στον ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσουν να εξετάζουν περιπτώσεις και ελεύθερων παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ του τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον Κεντζιόρα, τον Μιχαηλίδη και τον Κόλεϊ, ενώ ο Θυμιάνης στη θητεία του στον Πανσερραϊκό έκανε κάποιες συμμετοχές ως στόπερ.

Αυτές είναι οι επιλογές, που έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου, μετά την παραχώρηση του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ και το ναυάγιο, που υπήρξε στις περιπτώσεις των Χατζηδιάκου και Βιετέσκα. Με την κατάσταση, λοιπόν, να είναι οριακή, στους πρωταθλητές «τρέχουν» τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός!

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x