Stoiximan Super League

MVP της «τεσσάρας» του ΠΑΟΚ στον Βόλο ο Κοτάρσκι

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Ντόμινικ Κοτάρσκι ως πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης με τον Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που έληξε με νίκη 4-1 για τον «δικέφαλο».

Παρόλο που ο ΠΑΟΚ διέλυσε με σκορ 4-1 τον Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, οι οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» ανέδειξαν MVP της αναμέτρησης τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Και όχι άδικα, καθώς ο Κροάτης πορτιέρε κράτησε ανέπαφη την εστία του στην έναρξη της αναμέτρησης, όταν οι Θεσσαλοί μπήκαν πιεστικά και έχασαν μία τρομερή διπλή ευκαιρία, αλλά και ένα πέναλτι, πέφτοντας πάνω στο «τείχος» του Κοτάρσκι.

Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία τερμάτισε ο Μαντί Καμαρά και τρίτος ο Τάισον, που πάλι βρήκε δίχτυα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ στο Βόλο ήταν καταιγιστικός, πέτυχε τέσσερα γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρια και γενικά έκανε μία γεμάτη εμφάνιση και πήρε ένα άνετο τρίποντο με 1-4. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, χρειάστηκε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, όπου έπρεπε να λάμψει ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν αυτός που με την έναρξη της αναμέτρησης κράτησε όρθια την ομάδα του με μία απίθανη διπλή επέμβαση και μία απόκρουση πέναλτι, πριν παραδώσει την σκυτάλη στην υπόλοιπη ομάδα και έρθει η νίκη.

Ο Κροάτης ήταν εξαιρετικός και στο υπόλοιπο του αγώνα, με σιγουριά στις κινήσεις και μερικές ακόμα εξαιρετικές επεμβάσεις.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Fantastic συγκέντρωσε το 56,03% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μαντί Καμαρά, που έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι και δείχνει να προσαρμόζεται πλήρως στη νέα του ομάδα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο αειθαλής Τάισον, που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απολαυστικός, σημειώνοντας κι ένα υπέροχο γκολ μετά από ασίστ του Τισουντάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x