Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Η δύναμη της ποιότητας απέναντι σε κόσμο και Μπεντακόρ

Η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά ο Πανσερραϊκός έχει τα δικά του «όπλα». Και οι ποιοτικές μονάδες του Αλμέιδα θα κοντραριστούν με τους μαχητικούς Σερραίους στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Οι Σέρρες περιμένουν πώς και πώς αυτό το παιχνίδι (20:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr). Ο κόσμος εξάντλησε τα εισιτήρια, η ΑΕΚ γνωρίζει πως θα έρθει αντιμέτωπη με κλίμα στο οποίο θα πρέπει να διατηρήσει το καθαρό της μυαλό και τη στοχοπροσήλωση για τη νίκη. Την ίδια στιγμή, ο Πανσερραϊκός θα ψάξει τον τρόπο να προσφέρει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν χαρά στον κόσμο του σε εντός έδρας ματς, έχοντας και τον ενθουσιασμό από το «διπλό» στο Βόλο.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποθεώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής κατά την άφιξη στον τόπο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Χουάν Φεράντο. Η «Ένωση» μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ και το … πλούσιο τρίτο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι των «δικεφάλων» ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αλλά η εξόρμηση στο Βορρά χαρακτηρίζεται… tricky. Ή ελληνιστί, γεμάτη ρίσκο, καθιστώντας απαραίτητη την προσοχή από τους παίκτες του Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός κόουτς φαίνεται να σκέφτεται τις επιλογές του για να καταφέρει να εκμεταλλευτεί όλο το ρόστερ, με δεδομένο πως ακολουθούν και αναμετρήσεις με Άρη και Ατρόμητο μετά από την εκτός έδρας κόντρα με τον Πανσερραϊκό. Υπάρχουν ορισμένοι που θα πάρουν ανάσες και υπάρχει και η περίπτωση του Πινέδα που φαίνεται ότι θα επιστρέψει.

Για τον Χουάν Φεράντο, φυσικά η παρουσία του Μπετανκόρ που έχει ξεχωρίσει στη φετινή Stoiximan Super League, είναι… ευλογία σε κάθε διαφορετική αγωνιστική, αν και υπάρχουν ονόματα στο απουσιολόγιο των Σερραίων. Οι Λιάσος, Χαντάκιας, Ουαγκέ και Περούτσι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους κι έμειναν εκτός πλάνων, όπως γνωστοποιήθηκε στην ανακοίνωση για την αποστολή που θα κοντραριστεί με το σύνολο του Αλμέιδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Σάλαζαρ, Ζελέν, Καρασαλίδης, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Οντουμπάντζο, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Πιερό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x