Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός: Ματς σκοπιμότητας με στόχο τον... σεφτέ!

Mετά από 15 χρόνια Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός τίθενται αντιμέτωποι στην Stoiximan Super League (16:30, Novasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής!

Επιστροφή στη δράση με ματς από τα... παλιά! Το πρόγραμμα της Κυριακής για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ανοίγει σήμερα (16:30, Novasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό σε ένα πολύ σημαντικό για τη μοίρα τους ματς.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να γευτούν τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα με τη διακοπή των εθνικών ομάδων, να είναι σημαντική για αμφότερες προκειμένου να ανασυνταχθούν.

Από τη μια πλευρά ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» άφησαν υποσχέσεις στην Τούμπα, παρά την ήττα τους με σκορ 3-2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησαν οι ήττες από Άρη (0-1) και Παναιτωλικό (3-0).

Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου παρά τη σημαντική ενίσχυση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχει δείξει αστάθεια και θα πρέπει να... γκαζώσει με την αποψινή αναμέτρηση να είναι η ιδανική ευκαιρία για αντεπίθεση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ουαγκέ και Χαντάκια, ενώ αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του τους Τέρζιτς, Ντάβιντσον, Χατζηστραβό και Δεληγιαννίδη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Φαρές, Στάικος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σαλαζάρ, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός, βρίσκεται σε στοιχειωδώς καλύτερη μοίρα από τους Σερραίους. Η ομάδα της Βοιωτίας, έχει έναν βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και παρά το μαχητικό της πνεύμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις, ενώ ηττήθηκε στην έδρα της 3-0 από την ΑΕΚ, έχοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, προχώρησε μάλιστα σε μια σημαντική προσθήκη λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, αποκτώντας τον Ζίνι από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, τον οποίο μάλιστα ενδέχεται να δούμε και σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης ως αλλαγή.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:
Γκροφ, Γκαραβέλης, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ, Ζίνι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι - Δεληγιαννίδης, Ντάβιντσον, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης - Στάικος, Λιάσος - Ντέλετιτς, Τόμας, Σάλαζαρ - Μπετανκόρ

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ - Κάσσος, Τσάπρας, Κ. Παπαδόπουλος, Βήχος - Τσόκαϊ, Πλέγας- Μπάλτσι, Πεδρόσο, Λαμαράνα- Όζμπολτ

Διαιτητής: Πουλικίδης
Βοηθοί: Κόλλιας, Χριστακόγλου
VAR: Τζήλος, Σαμοΐλης
Τέταρτος: Μέγας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x