Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Λαμία: Σερραίοι για παραμονή, Φθιωτοί για… οξυγόνο

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Λαμία στις 17:00 για την πρώτη αγωνιστική των playouts.

Η πρώτη αγωνιστική των playouts στην Stoiximan Super League ολοκληρώνεται στις Σέρρες! Ο Πανσερραϊκός στις 17:00 υποδέχεται τη Λαμία. Κομβικό ματς αφού με νίκη οι γηπεδούχοι ξεμακραίνουν από τα χαμηλά, ενώ ενδεχόμενο τρίποντο θα είναι οξυγόνο και μία από τις τελευταίες ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Ο Πανσερραϊκός στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας είχε επικρατήσει με 2-1 του Asteras AKTOR. Από την άλλη, η Λαμία είχε επικρατήσει με 1-0 του Βόλου. Με 28 βαθμούς η ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην 3η θέση, με 15 στην 6η η ομάδα του Θανάση Στάικου.


Η Λαμία «καίγεται» για κάθε νίκη από εδώ και μπρος καθώς ψάχνει συνεχώς βαθμούς για να γεμίσει το σακούλι της ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε ποιο άνετη θέση ο Πανσερραϊκός, ο οποίος βέβαια δεν πρέπει να υποτιμήσει σε καμία περίπτωση το ματς. Ιδιαίτερα ένα τρίποντο θα τον απομακρύνει για τα καλά.

Ο Χουάν Φεράντο άφησε οκτώ παίκτες εκτός αποστολής, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους βασικούς Ντέλετιτς, Ζελέν, Ουαγκέ, όπως, επίσης, και στους Τέρζιτς, Αλρασντί, Παπαβασιλείου, Μαρίνο, Παπαδημητρίου. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Βόλνεϊ, Νταβίντσον, Δεληγιαννίδης, Φαρές, Ομεονγκά, Μασκανάκης, Στάικος, Λιάσος, Πιρές, Γκαλβάν, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ, Χατζηστραβός, Σοφιανός.

Λιγότερα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο που δεν υπολογίζει σε Φουρτάδο, Κλωναρίδη και Ιμπάνιες. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδή, Ντεντάκη, Σάντσες, Γκοτζαμανίδη, Ρινγκ, Βιτλή, Ραντόνια, Σορια, Χαντάκια, Γιαννούτσο, Σακόρ, Σουρλή, Αθανασακόπουλο, Δοϊρανλή, Τσιμπόλα, Τερεζίου, Τσάβες, Βλαχομήτρο, Μπιλάλ, Λέικ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος, Πιρές, Λιάσος, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ.

Λαμία: Κόστιτς, Σόρια, Γκοτζαμανίδης, Χαντάκιας, Βιτλής, Σακόρ, Σουρλής, Αθανασακόπουλος, Λέικ, Βλαχομήτρος, Ρινγκ.

Διαιτητής είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου. Βοηθοί του οι Αθανάσιος Δελλιός και Γεώργιος Χριστάκογλου, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος-Βαΐος Καλατζής. Στο VAR ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης με AVAR τον Σταύρο Τσιμεντερίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x