Stoiximan Super League

Με Φαρές η αποστολή του Πανσερραϊκού για Άρη

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το εντός έδρας ματς με τον Άρη, στην οποία ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε και τον Σαλίμ Φαρές.

Την αποστολή του για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς, κόντρα στον Άρη (20:00, NovaSports Prime), έκανε γνωστή ο Πανσερραϊκός.

Η ομάδα των Σερρών θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή της τον Σαλίμ Φαρές, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβός, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Με μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη και η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης . Για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024/25, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο του, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς τον Άρη αναζητώντας τους πρώτους του βαθμούς.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβός, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x