Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Ντέιβιντσον ο Πανσερραϊκός

Στον Πανσερραϊκό θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Τζέισον Αλαν Ντέιβιντσον, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή τα «λιοντάρια».

Παίκτης του Πανσερραϊκού έγινε την Παρασκευή ο Τζέισον Αλαν Ντέιβιντσον. Η σερραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αυστραλού με ελληνικό διαβατήριο (λόγω της καταγωγής της μητέρας του) αμυντικού από τη βελγική Εουπεν για τον επόμενο 1+1 χρόνο.

Ο 33χρονος έχει 23 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη «χώρα των καγκουρό» κι έχει αγωνιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο κι ένα Champions League Ασίας, ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Σλοβενίας κι ένα κύπελλο Αυστραλίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο διεθνή ποδοσφαιριστή Jason Alan Davidson ή Ιάσων Άλαν Ντέιβιντσον, όπως αναφέρεται στο ελληνικό διαβατήριο του, ο οποίος αποκτήθηκε από τη βελγική Έουπεν κι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο.

Ο Jason Alan Davidson είναι γεννημένος στις 29/06/1991 στη Μελβούρνη από Αυστραλό πατέρα κι Ελληνίδα μητέρα, αγωνίζεται ως αμυντικός και τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Έουπεν, με την οποία είχε 63 συμμετοχές κι 1 γκολ στην Jupiler League.

Ο Ελληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής είναι "συλλέκτης" τροπαίων, καθώς στην πλούσια και γεμάτη καριέρα του έχει ένα Κύπελλο κι ένα Champions League Ασίας, ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Σλοβενίας, ένα Κύπελλο Αυστραλίας, όπως, επίσης, και συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Διηπειρωτικό.

Ο Jason έχει αγωνιστεί στην Πάκος Φερέιρα, στη Χέρακλες, στη Γουέστ Μπρομ, στη Χάντερσφιλντ, στην Γκρόνιγκεν, στη Ριέκα, στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στην Περθ Γκλόρι, στην Ούλσαν Χιουντάι και στη Μέλμπουρν Βίκτορι, έχοντας συνολικά 301 συμμετοχές και 13 γκολ.

Έχει φορέσει 23 φορές τη φανέλα της εθνικής Αυστραλίας, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ και με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Jason, καλώς ήρθες στην οικογένεια των "λιονταριών"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x