Stoiximan Super League

Στον Πανσερραϊκό μέχρι το 2026 ο Βαγκέ

Την απόκτηση του Μουσά Βαγκέ ανακοίνωσε σήμερα (11/09) ο Πανσερραϊκός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μεταγραφική ενίσχυση στο… παρά ένα για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουσά Βαγκέ σήμερα (11/09) το μεσημέρι.

Με τα «λιοντάρια» να υπογράφουν συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με τον Σενεγαλέζο άλλοτε δεξιό μπακ τω Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Moussa Wague, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

O Moussa Wague είναι γεννημένος στις 04/10/1998 στην Σενεγάλη, η θέση του είναι δεξιός μπακ και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης έχοντας 29 συμμετοχές, ενώ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος στην θέση του στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όταν και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας 12 συμμετοχές και έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίον τον άφησε εκτός δράσης, ωστόσο τη σεζόν 2022-23 επανήλθε έχοντας 14 συμμετοχές με την Γκόριτσα στην Κροατία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το Βέλγιο, με την φανέλα της Έουπεν, με την οποία 43 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2018 πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα με την οποία αγωνίστηκε αρχικά στην β΄ ομάδα, ωστόσο γρήγορα προωθήθηκε και έκανε 6 συμμετοχές σε La Liga και Champions League, πριν δοθεί δανεικός αρχικά στη Νις και στην συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης έχοντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μοussa, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x