Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη γκέλα - Τεράστιο το πρόβλημα στην Ελλάδα, δουλειά του Αλόνσο να το βρει»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετά το 2-2 με την Athens Kallithea στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το σχόλιό του για τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετά το 2-2 με την Athens Kallithea στο γήπεδο της Λεωφόρου κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι «απόψε τελειώνουν οι δικαιολογίες», υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορούμε να σταθούμε στο ματς της Πέμπτης με τη Λανς». Έκανε λόγο για «μεγάλη γκέλα», και υπογράμμισε ότι η Athens Kallithea έκανε 26 τελικές! «Νόμιζες ότι έπαιζε ο Παναθηναϊκός με την Μπαρτσελόνα. Στο πρώτο ημίχρονο, δε, ήταν τρεις φορές καλύτερη», τόνισε ο Νικολογιάννης και έθεσε το ρητορικό ερώτημα: «Αν η δικαιολογία είναι τα παιχνίδια της Ευρώπης, τον Δεκέμβριο θα είναι στο -20 στο πρωτάθλημα;».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός σώθηκε από μία ήττα, που βάσει εικόνας άξιζε και σημείωσε ότι «είναι δουλειά του Αλόνσο, που έχει πάρει άριστα στην Ευρώπη, να βρει ποιο είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x