Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παίζει πολύ κάτω από την ποιότητα των παικτών του ο ΠΑΟ - Είναι… ξελιγωμένος από κούραση ο Ιωαννίδης»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «με την εικόνα, που έχει γενικά ο Παναθηναϊκός, δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Για άλλο ένα παιχνίδι χάθηκε το πρώτο ημίχρονο. Όχι ότι η ΑΕΚ έκανε κάτι φοβερό, αλλά τη μία φάση της τη μετέτρεψε σε γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δημιουργήσει».

Στη συνέχεια στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Τζούριτσιτς και στο γεγονός ότι φέρει ευθύνη στο γκολ του Πιερό, αφού δεν ακολουθεί τον Ρότα, που κάνει τη σέντρα, ενώ αναφέρθηκε και στον Φώτη Ιωαννίδη και στη μεγάλη ευκαιρία του στο φινάλε του αγώνα και πριν το 2-0, υπογραμμίζοντας: «Ο Φώτης τρέχει δεξιά, τρέχει αριστερά, κυνηγάει χαμένες μπάλες, είναι λογικό να είναι ξελιγωμένος από κούραση και να μην έχει καθαρό μυαλό. Ο Αλόνσο πρέπει να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί τα επιθετικά όπλα του Παναθηναϊκού. Αυτό, που πειράζει περισσότερο, είναι ότι η ομάδα παίζει πολύ κάτω σε σχέση με τους ποιοτικούς παίκτες, που έχει στο ρόστερ».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x