Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπορτερ του τριφυλλιού επεσήμανε το πώς έχουν τα δεδομένα με τον Βαγιαννίδη σχετικά με την πρόταση που έχει κάνει η Μποταφόγκο για την απόκτησή του τονίζοντας ότι αυτό που θα κρίνει πολλά είναι η επιθυμία του παίκτη.

«Έχει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση ο Παναθηναϊκός», σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου επισημαίνοντας ότι εάν ο νεαρός άσος πει ότι θέλει να αποχωρήσει τότε είναι κάτι που δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη, τονίζοντας ότι λογικά μέχρι και την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα γνωρίζουμε εάν ο Βαγιαννίδης θα παραμείνει ή όχι στο τριφύλλι.

Σχετικά με τους Πελίστρι και Ζότα ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι είναι δύο περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό και το παλεύει για να τους αποκτήσει, ωστόσο υπογράμμισε ότι είναι δύο περιπτώσεις αρκετά δύσκολες, ειδικά αυτή του Ζότα Σίλβα.

«Και οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό αλλά με το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν έχουν ως προτεραιότητα να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει και άλλους παίκτες στο στόχαστρο του, το ίδιο ποιοτικούς αλλά όχι τόσο δύσκολες περιπτώσεις.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x