Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Λεπτομέρειες για Ντραγκόφσκι - Τα δεδομένα για Παβόν»

Ακούστε το ρεπορτάζ που μετέφερε από την Αυστρία, όπου και πραγματοποιείται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Νικολογιάννης για τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Tα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από την Αυστρία, όπου και πραγματοποιείται η προετοιμασία του «τριφυλλιού» μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

O ρεπόρτερ του σταθμού αρχικά αναφέρθηκε «Στην τελική ευθεία το θέμα του Ντραγκόφσκι. Απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να έρθει και στην Αυστρία».

Αναφορικά με τις υπόλοιπες κινήσεις, υπογράμμισε ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη με τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού να είναι πολλές και σοβαρές.

Tέλος ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε και στο δημοσίευμα του Σέζαρ Λουίς Μέρλο από την Αργεντινή για τον Κριστιάν Παβόν της Γκρέμιο, τονίζοντας ότι ο παίκτης πράγματι απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αλλά η συγκεκριμένη πρόταση των 3,8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δεν προκύπτει. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να γίνει επίσημα κίνηση από το «τριφύλλι», καθώς ο παίκτης πράγματι αρέσει στον Ντιέγκο Αλόνσο: «Eίναι ζεστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παβόν, τον μελετάει η ομάδα και κάνει στον Αλόνσο. Δεν προκύπτει η τιμή της πρότασης που γράφτηκε. Δεν αποκλείω να γίνει κάποια κίνηση τις επόμενες ημέρες.».

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x