Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το μήνυμα του Τερίμ στους παίκτες για το ματς στις Σέρρες και η δουλειά στην τακτική»

Ο Τάσος Νικολογιάννης, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Να «καθαρίσει» το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προσπαθεί ο Φατίχ Τερίμ ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή , όπως ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, μεταφέροντας το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει ο έμπειρος τεχνικός για να κάνει τους παίκτες της ομάδας να αφήσουν πίσω τους τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά και παράλληλα να μην σκέφτονται και το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, «Ο Τερίμ τονίζει την πολύ μεγάλη σημασία του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στους παίκτες. Θέλει να βγάλουν από το μυαλό τους τη νίκη επί του Ολυμπιακού και να μην σκέφτονται και το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Γνωρίζει τη σημασία αυτών των ματς, αλλά πρώτα υπάρχει ο Πανσερραϊκός», ανέφερε αρχικά.


Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης, αφού έκανε την εκτίμηση ότι είναι πιθανό να δούμε την ίδια ενδεκάδα με το ντέρμπι, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι για τον Φατίχ Τερίμ το γεγονός ότι είχε χρόνο να δουλέψει: «Μπορεί να πάει στην ενδεκάδα του ντέρμπι. Παρότι υπήρχε κενό μια εβδομάδα, υπάρχουν παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί. Για πρώτη φορά δούλεψε έχοντας χρόνο μπροστά του ο Τερίμ από την ημέρα που ήρθε. Ήταν συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή τα παιχνίδια και δεν είχε προλάβει να δώσει βάση σε πράγματα που ήθελε».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x