Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Θα πρέπει να σκοράρει, αλλά όχι να ρισκάρει στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Παγκάκης.

Τον απόηχο της ήττας από τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0, αλλά και όλα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αρχικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ για τα εισιτήρια της ρεβάνς στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», αλλά και τη νέα τιμολογιακή πολιτική για τα εισιτήρια διαρκείας και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς του Άμστερνταμ στις 15 Αυγούστου.

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι νοκ-άουτ ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την πρόκριση. Πρέπει να μην έχει την εικόνα του πρώτου ημιώρου στη ρεβάνς. Έβγαλε αντίδραση και έδειξε ότι μπορούσε να βάλει ένταση στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να σκοράρει, αλλά όχι να ρισκάρει στο Άμστερνταμ για να μπορέσει να χτυπήσει την πρόκριση.»

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ο Νίκος Παγκάκης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, ενώ Δουλεύει αρκετό καιρό την απόκτηση εξτρέμ, ενώ οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα μεριμνήσουν και για σέντερ φορ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποια εξέλιξη με πιθανή αποχώρηση.

Ακούστε όσα μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x