Για το πλάνο του Παναθηναϊκού αναφορικά με τη στελέχωση του κέντρου της άμυνας αλλά και τα όσα γράφονται στη Βραζιλία για τον Μπερνάρ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφερόμενος στον 31χρονο μεσοεπιθετικό τόνισε, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024: «O Mπερνάρ τον Ιανουάριο δεν θα φύγει διότι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Τα δημοσιεύματα δεν είναι αβάσιμα γιατί οι Βραζιλιάνοι γενικότερα επιστρέφουν στην πατρίδα τους ώστε να κλείσουν εκεί την καριέρα τους. Εξελίξεις άμεσες δεν θα υπάρξουν αφού ο Μπερνάρ υπολογίζεται 100% από τον προπονητή και είναι κομβικός για την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου, παρουσίασε το προφίλ του κεντρικού αμυντικού για τον οποίο θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον δανεισμό παίκτη, αφού πέραν των τραυματισμών και των επιστροφών, το «τριφύλλι» στα μετόπισθεν έχει τέσσερις στόπερ που οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαια ως το 2026 & το 2027

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x