Στη χαμένη σιγουριά και αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, ο οποίος τόνισε πως το το «τριφύλλι» έχει την ευκαιρία να ανακτήσει αυτά τα στοιχεία που του λείπουν από τα τελευταία ματς κάνοντας ένα σερί νικών.
Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε για την ανασφάλεια της ομάδας μετά τη μείωση του σκορ από τον Βόλο, ενώ αποθέωσε την εμφάνιση του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά:
«O Παναθηναϊκός φέτος αν εξαιρέσουμε 2 παιχνίδια δεν έχει πάρει μια εύκολη νίκη. Είναι αδικαιολόγητη η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας στο 2-1 του Βόλου, που από την στιγμή που έγινε το «τριφύλλι» ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια.
Πρέπει να κάνει σερί νικών τώρα, με Βίκινγκουρ και Λαμία έτσι ώστε να επανέλθει και η σιγουριά που υπήρχε πριν τις 3 διαδοχικές ήττες, ενώ σιγά-σιγά θα αρχίσουν να επανέρχονται και οι απόντες.
Ενόψει Βίκινγκουρ, όπως τόνισε ο Βιτόρια, δύσκολα θα βρίσκονται οι Βαγιαννίδης και Αράο και μένει τι θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός. Τέλος για ακόμα ένα ματς ήταν πολύ καλός ο Σιώπης, ο οποίος έκανε πολλές ανακτήσεις, ειδικά στο μισό του αντιπάλου».
Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Διονύση Δεσύλλα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.