Stoiximan Super League

Το πέναλτι του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη που έδωσε ο Ευαγγέλου, αλλά το ανακάλεσε μετά από εξέταση στο VAR

Με φωνές από πλευράς ΠΑΟ ολοκληρώθηκε το α' μέρος στο ΟΑΚΑ, με τον Ευαγγέλου να δίνει πέναλτι για χτύπημα του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη, όμως μετά από εξέταση στο VAR να ανακαλεί την απόφαση του.

Φάση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί στο ΟΑΚΑ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Ουναΐ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Βαγιαννίδης, που πήγε στη διεκδίκηση της μπάλας, έκανε το άλμα, με τον γκολκίπερ των «λιονταριών» Γκουγκεσασβίλι να βγαίνει με τις γροθιές και να τον γκρεμίζει. Ο διαιτητής Ευαγγέλου, λοιπόν, που ήταν κοντά στη φάση, έδωσε πέναλτι για χτύπημα του Γεωργιανού στο κεφάλι του διεθνή Έλληνα δεξιού μπακ.

Ο Γκουγκεσασβίλι, που είδε και την κίτρινη κάρτα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης και λίγη ώρα αργότερα, και ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης είχε στήσει την μπάλα για την εκτέλεση, ο Ζαμπάλας από το VAR φώναξε τον Ευαγγέλου να ελέγξει τη φάση, με τον Αθηναίο ρέφερι να ανακαλεί, τελικά, την απόφασή του!

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x