Οι μέρες για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League πλησιάζουν. Την Πέμπτη (21:15) οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ να απαντήσουν στο 0-1 των Ολλανδών στο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καταστρώνει εδώ και μέρες τα πλάνα του και το μεγάλο του δίλημμα έχει να κάνει με τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι ιδανικός για τον τρόπο που θέλει η ομάδα του να αγωνίζεται και περισσότερο ταιριαστός από τον Γερεμέγεφ, ειδικά για εκτός έδρας παιχνίδι. Ωστόσο ακόμη δεν είναι στο 100%, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο τον Ιούνιο και είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Γι’ αυτό και ο Ουρουγουανός προπονητής προβληματίζεται για το αν θα τον ρίξει στη μάχη από την αρχή και-αναγκαστικά-θα τον αποσύρει κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ή αν θα τον περάσει κάποια στιγμή στο ματς ως αλλαγή.

Αντίθετα, πιο δύσκολο είναι να πάρει θέση βασικού ο Τετέ, αφού παρά τη δεδομένη του ποιότητα ακόμη δεν έχει συγχρονιστεί με τους νέους του συμπαίκτες και το πιθανότερο είναι ο Μαντσίνι να διατηρήσει τη θέση του σε ρόλο εξτρέμ, με τον Βραζιλιάνο να έρχεται στη ροή του παιχνιδιού από τον πάγκο. Μια αρκετά πιθανή αλλαγή, πάντως, είναι να παίξει ο Βαγιαννίδης ως δεξί μπακ, αφού πλέον έχει αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Ντραγκόφσκι, ο Ίνγκασον, ο Γέντβαϊ, ο Μλαντένοβιτς, ο Αράο, ο Μπακασέτας και ο Τζούρισιτς μοιάζουν σίγουροι, αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Μαξίμοβιτς αντί του Τσέριν στο κέντρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x