Τα νέα, δυστυχώς, για τον Φώτη Ιωαννίδη, τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική μας δεν είναι καλά. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 43' του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, έχει υποστεί θλάση και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Δεδομένα, πάντως, όπως μεταφέρθηκε και από ρεπορτάζ της Cosmote TV, ο 24χρονος επιθετικός θα απουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες, επομένως δεν θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία. Μένει να δούμε πότε θα επανέλθει στη δράση.

Θυμίζουμε, οι «πράσινοι» είδαν τον βασικό τους τερματοφύλακα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, να μένει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και στη συνέχεια έχασαν και τον Φώτη Ιωαννίδη! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», στη διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ και μετά από κάποια αλλαγή κατεύθυνσης, καθώς έτρεχε, αισθάνθηκε επίσης ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Έσφιξε τα δόντια, ωστόσο και συνέχισε, αλλά μέχρι το 43'. Σε εκείνο το σημείο ο φορ του Παναθηναϊκού κάθισε στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε το περιβραχιόνιο (το έδωσε στον Μπακασέτα) και ζήτησε αλλαγή, αφού δεν μπορούσε να αγωνιστεί άλλο. Στη θέση του πέρασε ο Σπόραρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x