Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Τετέ κάνει τη διαφορά ήδη - Μεγάλη δίψα για πρόκριση με Λανς»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη νίκη επί του Λεβαδειακού, με κακή εμφάνιση ωστόσο, και εστιάζει, πλέον, στο μεγάλο ραντεβού με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη (29/08, 21:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της ομάδας ενόψει του σπουδαίου αγώνα, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια απούλητα, πιθανότατα λιγότερα από 3.000 και όλα δείχνουν πως στο στάδιο δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Υπογράμμισε, δε, σε σχέση με τα αγωνιστικά ότι ο Τετέ κάνει ήδη τη διαφορά, όπως φάνηκε και στο ματς με τον Λεβαδειακό, πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλη δίψα για πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα, που είναι επιπέδου Champions League και είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ, τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Σέρτζιο Ολιβέιρα, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει έναν ταχυδυναμικό χαφ και ο Πορτογάλος μόνο τέτοιος δεν είναι.

Επίσης, σημείωσε ότι εφόσον φύγει, τελικά, ο Σπόραρ, μόνο τότε ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει για τον Μάμα Μπαλντέ της Λιόν.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x