Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του ο Αλόνσο- Τα δεδομένα για Τσέριν, Γιαννούλη» - Τι είπε για το γήπεδο

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε αρχικά στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Νικολογιάννης μετέφερε τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Ουρουγουανού τεχνικού στο PAO TV, υπογράμμισε ότι είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα και πρόσθεσε ότι έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του.

Αυτές, για αρχή, είναι «να αποκτηθεί ο Ντραγκόφσκι, να προχωρήσει η ανανέωση του Κώτσιρα και από εκεί πέρα προτεραιότητα είναι η απόκτηση εξτρέμ και αριστερού μπακ και στη συνέχεια ίσως ένα ακόμα εξτρέμ, πιθανότατα στόπερ και να δούμε αν θα πάρει ο Παναθηναϊκός και χαφ», σημείωσε. Υπενθύμισε, εξάλλου, ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο αποτελεί 100% επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου και ανέφερε πως έχει συνεχώς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι τέσσερις: Δύο γυμναστές, ένας βοηθός και ένας αναλυτής.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ στάθηκε στο θέμα Γιαννούλη, ο οποίος είναι ο βασικός στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ, τονίζοντας ότι ξέρει και ο ίδιος ο Έλληνας διεθνής ότι η υπόθεσή του δεν μπορεί να τραβήξει πολύ, ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνο του Τσέριν, τονίζοντας ότι ο μάνατζέρ του παίζει παιχνίδια.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε και τι μετέφερε για το θέμα του γηπέδου μετά τη συνέντευξη Τύπου Δούκα-Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x