Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στο θέμα του Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, τονίζοντας: «Ο Ιωαννίδης έχει κάνει άλματα στην απόδοσή του, το κλαμπ τον στήριξε στα δύσκολα όταν υπήρχε αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπό του. Η στήριξη αυτή απέδωσε καρπούς, ο παίκτης δούλεψε και πλέον είναι ένα hot όνομα, για αυτό ενδιαφέρονται και σύλλογοι από την Ευρώπη. Έκανε μεγάλη εμφάνιση με την Ολλανδία, με τη Μαρσέιγ σκόραρε, ακόμα και με τη Ρεν. Καθρέφτης για τον Ιωαννίδη τα ευρωπαϊκά με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα ματς με την Ελλάδα».

Παράλληλα, τόνισε πως ο Βέρμπιτς γυρνάει με πολύ καλή ψυχολογία στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό μετά την γκολάρα του με την οποία έδωσε στη Σλοβενία την πρόκριση στο Euro 2024.

Τόνισε, επίσης, πως την Πέμπτη λογικά θα γίνει προπόνηση με όλους τους παίκτες, αφού θα έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς, ενώ για τις ανανεώσεις ανέφερε πως μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα ξέρουμε τι θα γίνει με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x