Για το ισόπαλο (0-0) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, την εικόνα του «τριφυλλιού», αλλά και το γεγονός ότι δεν πήρε ξανά το αποτέλεσμα που ήθελε μίλησε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε, επίσης, στον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, που κόστισε στην ομάδα στο ματς με την αναγκαστική αλλαγή που έγινε.

«Ένας από τους βασικούς λόγους της πτώσης στην απόδοση στο β' ημίχρονο ήταν η απώλεια του Ιωαννίδη. Πρόκειται για τον πιο επιδραστικό παίκτη της ομάδας. Δυστυχώς, για τον Παναθηναϊκό η απώλεια αυτή θα είναι πολύ σημαντική και στη συνέχεια», τόνισε και αναφέρθηκε στη στήριξη του κλαμπ στον Ντιέγκο Αλόνσο και την αναγκαιότητα για σερί νικών μετά τη διακοπή, με τους «πράσινους» να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο για άλλα στραβοπατήματα.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:


Την Τρίτη η μαγνητική του Ιωαννίδη


Την Τρίτη θα προκύψει η ακριβής εκτίμηση για την κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ως γνωστόν, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε τραυματίας από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη εκτίμηση λοιπόν έκανε λόγο για μυϊκό πρόβλημα και συγκεκριμένα θλάση στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, απόλυτα ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί ο Έλληνας επιθετικός αύριο.

Αν τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώσουν την αρχική διάγνωση, ο Ιωαννίδης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες και θα χάσει (εκτός τα ματς της Εθνικής με Αγγλία και Ιρλανδία) τους αγώνες του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ και Τσέλσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x