Stoiximan Super League

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Με μια εξέχουσα παρουσία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής (13/10) καθώς το «παρών» στο Κορωπί, έδωσε ο σπουδαίος Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετά από το ρεπό επέστρεψαν στο Κορωπί την Πέμπτη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και τους Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, οι οποίοι βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες, ενώ κανονικά το πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ.

Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο, η προπόνηση του «τριφυλλιού» διεξήχθη υπό το βλέμμα μιας εξέχουσας προσωπικότητας για την ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκε ο σπουδαίος Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αγωνίστηκε με τα πράσινα από το 2008-11 ενώ τη σεζόν 2015-16 είχε και καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαίρου.

Εκεί, ο Bραζιλιάνος, μίλησε με τους παίκτες της ομάδας, ενώ είχε και έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Ζέκα και τον Μπερνάρ και συνομίλησε για αρκετή ώρα και με τον Γουίλιαν Αράο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x