Παναθηναϊκός για Ζότα Σίλβα! Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, το «τριφύλλι» παλεύει για την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό, αλλά και στο δεξί, όπως και στο κέντρο της επίθεσης.

Όπως υπογράμμισε ο ρεπόρτερ, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο παίκτης έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Γκιμαράες, ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, κάνει σοβαρή προσπάθεια, προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα! Είναι χαρακτηριστικό πως η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 12 εκατ. ευρώ!

Ο Σίλβα, που τον περασμένο Μάρτιο, μάλιστα, έγινε και πρώτη φορά διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2022 στη Βιτόρια Γκιμαράες, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Στο περσινό πρωτάθλημα, δε, ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς! Eίναι, επίσης, δεξιοπόδαρος και την τελευταία διετία μετρά 19 γκολ και 11 ασίστ με την Γκιμαράες σε 82 ματς. Αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Σοουσένσε, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Πάσος Φερέιρα, την Εσπίνιο, τη Λεϊσόες και την Κάσα Πία. Για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό, όπως προαναφέραμε, να κάνει την προσπάθειά του.

Ακούστε όσα είπε ο Διονύσης Δεσύλλας:



Ο Ζότα Σίλβα εν δράσει:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x