Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πολλά γκολ, τακτική και η διάθεση στα ύψη! (vids)

Με δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, εντολές από τον Αλόνσο για σωστή ανάπτυξη και φουλ τελειώματα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τον Παναθηναϊκό.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

*Η έκτη ημέρα του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει το αυριανό (19:00) φιλικό με την Ουνιόν Χάουζ. Το πρώτο τεστ για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, που θα αποτελέσει ένα ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές.

*Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ο Ντιέγκο Αλόνσο χώρισε τους παίκτες σε δυο ομάδες και δούλεψε μαζί τους στην τακτική σε όλο το γήπεδο.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:
Πορτοκαλί: Λοντίνγκιν, Αράο, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Φικάι, Βιλένα, Ρούμπεν, Νίκας, Λημνιός, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.
Πράσινοι: Ντραγκόφσκι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Κώτσιρας, Κυριόπουλος, Ζέκα, Τρουιγιέ, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Νταμπίζας.

*Κατά τη διάρκεια της τακτικής, ο Ντιέγκο Αλόνσο διέκοψε αρκετές φορές την άσκηση. Ο στόχος του ήταν να δώσει σωστές κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του για το πως θα αναπτύσσονται είτε από τον κεντρικό άξονα, είτε από το πλάγια. Ταυτόχρονα, όταν η μια ομάδα έχανε την κατοχή, ο Ουρουγουανός αμέσως φώναζε «reaction, reaction», ζητώντας άμεση αντίδραση από τους παίκτες του. Το διπλό στην τακτική ολοκληρώθηκε 1-1 με γκολ των Γερεμέγεφ και Αϊτόρ.

*Μετά το κομμάτι της τακτικής, ακολούθησαν τελειώματα από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν να το απολαμβάνουν και έκαναν τα πάντα για να βγουν νικητές! Αρχικά, γινόταν σέντρα από τα πλάγια (αριστερά και δεξιά) και ο «εκτελεστής» έπρεπε να σκοράρει χωρίς η μπάλα να πέσει στο χορτάρι. Υπήρξαν κάποια εντυπωσιακά τελειώματα με τους Μπακασέτα, Βιλένα, Ζέκα, Γεντβάι και Τρουϊγέ να ξεχωρίζουν! Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που νίκησαν 10-5 τους «πορτοκαλί».

*Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα έξω από την περιοχή με την εντολή να είναι ξεκάθαρη: Γίνεται πάσα σε αυτόν που θα εκτελεί, ο τελευταίος κάνει κοντρόλ, αλλά η μπάλα δεν πρέπει να περάσει το όριο της περιοχής! Μπήκαν αρκετά ωραία γκολ, έγιναν, επίσης, εξαιρετικές επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες και η διάθεση όλων ήταν στα ύψη, δείχνοντας να απολαμβάνουν την προπόνηση. Είναι χαρακτηριστική η φάση με ένα σουτ του Μπακασέτα που μπήκε γκολ, ο ίδιος έτρεξε να πανηγυρίσει, αλλά οι «αντίπαλοι» φώναξαν ότι το τέρμα είναι άκυρο υποστηρίζοντας ότι η μπάλα μετά το κοντρόλ πέρασε τη γραμμή της περιοχής.

Δείτε το βίντεο

@sporfm946 Συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Παναθηναϊκού #panathinaikos #paofc ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x