Stoiximan Super League

Το… πέρασε το μήνυμα ο Παναθηναϊκός στη Σπόρτινγκ και σταματούν να ελπίζουν για Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, έχει «αποκρούσει» κάθε προσπάθεια που έγινε μέσα στο καλοκαίρι για τον Ιωαννίδη και φαίνεται ότι πλέον και στην Σπόρτινγκ έχασαν τις ελπίδες τους...

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι στον «τελικό» της Πέμπτης με τη Λανς και την προσπάθεια συνέχισης της φετινής ευρωπαϊκής πορείας στο Conference League, εφόσον ξεπεραστεί το ισχυρό εμπόδιο των Γάλλων στο ΟΑΚΑ.

Και το γεγονός πως ο σύλλογος δεν έχει να σκεφτεί τίποτα για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη, βοηθά. Ακόμα κι αν οι Πορτογάλοι επιμένουν, στο «τριφύλλι» δεν συζητούν τίποτα και δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Έλληνα επιθετικό που το φετινό καλοκαίρι έκανε θραύση.

Η A Bola αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα κάνει άλλη μια απόπειρα να πείσει τον Παναθηναϊκό να της δώσει τον Ιωαννίδη, ωστόσο, το δημοσίευμα που κυκλοφορεί καθιστά σαφές πως η ομάδα του Αμορίμ πλέον έχει αρχίσει ν’ αποδέχεται πως δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

«Με ελάχιστες ελπίδες θα κατατεθεί η τελευταία προσφορά, αλλά ο Ρούμπεν Αμορίμ, όσο κι αν θέλει τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, έχει πλέον κι άλλα ονόματα στο τραπέζι» τονίζει το πορτογαλικό Μέσο.

Η τελευταία προσφορά που λέγεται ότι θα φτάσει στην Αθήνα, φέρεται να περιλαμβάνει 20 εκατομμύρια με αυξημένα μπόνους που θα φτάσουν το συνολικό ποσό στα 25 εκατ. ευρώ.

«Ξέρουν στα “λιοντάρια” πως ακόμα κι αυτή η κίνηση ίσως να μην είναι αρκετή κι έτσι ήδη σκέφτονται τις εναλλακτικές λύσεις» προσθέτουν οι Πορτογάλοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x