Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως η πρόταση στον Σάρι - Δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού οι πιθανότητες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για το υπαρκτό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Υπαρκτό, αλλά και πολύ «ζεστό» είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Το μεσημέρι υπήρξε δημοσίευμα του έγκυρου Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, σύμφωνα με το οποίο έχει γίνει μεγάλη πρόταση των «πράσινων» στον Ιταλό τεχνικό.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στον Τάσο Νικολόπουλο, «σαφέστατα ενδιαφέρεται για τον Σάρι. Έχει καταθέσει πρόταση πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Δεν έχουν δοθεί αυτά τα χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Άλλωστε, όπως είχε μεταφέρει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ της Πέμπτης ο Τάσος Νικολογιάννης, «θα προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο στον προπονητή ο Παναθηναϊκός, ίσως το μεγαλύτερο που έχει δώσει».

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «είναι δύσκολη περίπτωση. Δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού οι πιθανότητες. Αναμένεται η απάντηση του Σάρι, πιστεύω μέχρι την Κυριακή».

Επιπλέον, τόνισε ότι υπάρχουν επαφές και με άλλον προπονητή. «Γνωρίζουν ο Σάρι και ο άλλος προπονητής το πρότζεκτ, αλλά και τα πάντα για την ομάδα», επεσήμανε.

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Γερεμέγεφ τόνισε ότι δεν μπορεί ο κυπριακός σύλλογος να καλύψει τα «θέλω» του Σουηδού φορ, αλλά και του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x