Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

*Σε βροχερό τοπίο προπονήθηκε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Δευτέρας στην Αυστρία. Με τη θερμοκρασία να πέφτει και να φτάνει τους 14 βαθμούς και τη βροχή να δυναμώνει οι "πράσινοι" δούλεψαν για περίπου μια ώρα στο Σλάντμινγκ.

Ντιέγκο Αλόνσο συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του, αρχικά, για να τους προβάλλει βίντεο, κάτι που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Ουρουγουανός θέλει με αυτόν τον τρόπο να δείξει όλα όσα θέλει απ' αυτούς και να διορθώνει ατέλειες στο παιχνίδι της ομάδας.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές έκαναν για μικρό διάστημα βάρη στο γυμναστήριο.

*Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο και μετά την καθιερωμένη προθέρμανση δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Η πρώτη άσκηση αφορούσε τη μετάβαση και τις επιθέσεις από τα άκρα για να ακολουθήσει τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Οι συνεργάτες του Ουρουγουανού τεχνικού είχαν τοποθετήσει ανδρείκελα και οι ποδοσφαιριστές έπρεπε πολύ γρήγορα να κάνουν τους αυτοματισμούς και να βγουν στο τρανζίσιον για να εκτελέσουν.

Αρχικά, η μετάβαση ξεκινούσε από τον ακραίο μπακ και στη συνέχεια της άσκησης από το στόπερ.

Η κατάληξη ήταν ίδια: Έπειτα από γρήγορες μεταβιβάσεις ο εξτρέμ «έκοβε» την μπάλα προς την περιοχή για τελείωμα από τους επιτιθέμενους.

*Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον Αλόνσο να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές στις παρακάτω ομάδες: Πορτοκαλί: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Μπακασέτας, Βιλένα, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ. Πράσινοι: Λοντίγκιν, Τσόκαϊ, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Κυριόπουλος, Λημνιός, Μπρέγκου, Αϊτόρ, Νταμπίζας.

Σε συνθήκες «διπλού» οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της πίεσης. Η μια ομάδα έκανε κατοχή και ανάπτυξη και η άλλη πίεζε με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει κατευθύνσεις για το πρω πρέπει να γίνεται η σωστή πίεση.

Ο Ουρουγουανός, όπως συνηθίζει, σταματούσε αρκετές φορές την άσκηση και δεν ήταν λίγες οι φορές που φώναξε «well done» στους ποδοσφαιριστές του, μένοντας ικανοποιημένος απ' αυτό που έβλεπε στο γήπεδο. Η προπόνηση είχε διάρκεια μια ώρα.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αποφόρτιση ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν και Τρουιγιέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x