Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης Βέρμπιτς & Σένκεφελντ - Ξανά ατομικό ο Χουάνκαρ

Με τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ να βγάζουν μέρος της προπόνησης και τον Χουάνκαρ να ακολουθεί ξανά ατομικο πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των playoffs.

Οι «πράσινοι» μετά τη χθεσινή (6/3) επιστροφή τους στο Κορωπί, ετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα κυνηγήσουν τη νίκη προκειμένου να μπουν ξανά δυναμικά στο «κόλπο» του τίτλου.

Η προπόνηση της Πέμπτης διήρκησε σχεδόν δυο ώρες με τον Φατίχ Τερίμ να δίνει έμφαση στην τακτική, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Χουάνκαρ να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Σένκεφελντ και Βέρμπιτς οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς και πήραν μέρος στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Τιν Γέντβαϊ συνέχισε τη θεραπεία του και δεδομένα δεν θα βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Γιώργος Βαγιαννίδης που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα κληθεί να εκτίσει στο ματς του Φαλήρου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε το πρόγραμμα της μεσημεριανής προπόνησης της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρώτο κομμάτι με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με rondo και ακολούθως το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής, αρχικά στο μισό γήπεδο και μετά σε ολόκληρο.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, ατομικό έκανε ο Χουάνκαρ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x