Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Με Μαξίμοβιτς η ενδεκάδα στην πρόβα τζενεράλε

Δείτε τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τη Μακάμπι Νετάνια, που ξεκινάει σε σχεδόν μία ώρα, στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Νετάνια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του.

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα ξεκινήσουν κόντρα στους Ισραηλινούς. Κάνοντας τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και δίνοντας φανέλα βασικού στον Μαξίμοβιτς, για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Μαξίμοβιτς, Βιλένα και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μαντσίνι-Τζούριτσιτς στα άκρα και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Ενώ στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Φικάι, Κάτρης, Ρούμπεν, Ζέκα, Αράο, Αϊτόρ, Λημνιός και Νίκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x