Stoiximan Super League

Με Σάντσες και… εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, που ξεκινάει σε περίπου μια ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, στη Θεσσαλονίκη.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στους «κίτρινους», επιφυλάσσοντας κάποιες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε τρεις αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ματς με τον Βόλο, επιλέγοντας τους Σάντσες, Kλεϊνχέισλερ και Κουρμπέλη, αντί των -τραυματία- Κώτσιρα, Μαντσίνι και Μπερνάρ αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Κλεϊνχέισλερ στην αριστερή και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x