Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Μαθήματα build-up από Αλόνσο και νέα πρόσωπα στην προετοιμασία

Με τους Μπακασέτα, Κώτσιρα, Λημνιό να ενσωματώνονται συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

*Νέες αφίξεις- αναμενόμενες- σήμερα για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία με τον Ντιέγκο Αλόνσο να βλέπει σταδιακά γεμίζει το ρόστερ του. Αναφερόμαστε, φυσικά, στους Τάσο Μπακασέτα, Γιάννη Κώτσιρα και Δημήτρη Λημνιό, οι οποίοι, μετά την επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα, ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του "τριφυλλιού" στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν απευθείας στο πρόγραμμα, κάνοντας ανά διαστήματα εξτρά διατάσεις και τρέξιμο στο τέλος του προγράμματος.

*Οι "πράσινοι" δούλεψαν πολύ το απόγευμα με τον Ντιέγκο Αλόνσο να χωρίζει τους παίκτες στις παρακάτω ομάδες:

Πράσινοι: Ξενόπουλος, Γεντβάι, Κάτρης, Κώτσιρας, Κυριόπουλος, Τσόκαϊ, Ζέκα, Τζούριτσιτς, Μπρέγκου, Λημνιός, Γερεμέγεφ.

Πορτοκαλί: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Αράο, Βαγιαννίδης, Φικάι, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπακασέτας (Νίκας), Μαντσίνι, Αϊτόρ, Νταμπίζας.



*Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά στο κομμάτι της ανάπτυξης και του build-up. Ο Αλόνσο ήθελε συγκεκριμένες κινήσεις από χαφ, στόπερ και ακραίους μπακ, ζητούσε ελευθερία και κάθετο κουβάλημα μπάλας όταν ένας παίκτης ήταν ελεύθερος, αλλά και γρήγορες μεταβιβάσεις και κινήσεις για να βγει η ομάδα μπροστά. Ο Ουρουγουανός διέκοψε αρκετές φορές την άσκηση για να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν, ενώ μοίραζε "μπράβο" όταν έβλεπε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν όσα πρέπει. Πολλές φορές ο 49χρονος φώναζε "perfect" και "super" μένοντας ικανοποιημένος από όσα έκαναν οι παίκτες του.

*Μετά το τέλος της βασικής άσκησης για την ανάπτυξη, ένα γκρουπ (Γερεμέγεφ, Ζέκα, Μαντσίνι, Βιλένα, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς) παρέμεινε στη μια εστία και σούταρε με τον Ντιέγκο Αλόνσο να τους πασάρει και τους ποδοσφαιριστές να εκτελούν. Ένα δεύτερο, αποτελούμενο από τους στόπερ και τους ακραίους μπακ δούλεψε μαζί με τον βοηθό προπονητή, Ντιέγκο Γκάμπριελ Ραϊμόντι, ξανά στην ισορροπία της αμυντικής γραμμής, τη σωστή συμπεριφορά και τις αποστάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x