Stoiximan Super League

Καταλήγει σε στόπερ ο Γιοβάνοβιτς

Κεντρικό αμυντικό που ταιριάζει στις προδιαγραφές που έχει θέσει φαίνεται πως έχει εντοπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό.

Από το… μικροσκόπιό του αρκετούς παίκτες έχει περάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Σέρβος τεχνικός έχει εντοπίσει έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που θέλει για τα μετόπισθεν.

Μάλιστα, η SportDay αναφέρει πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ώστε να είναι εδώ μέχρι να φύγει η αποστολή για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Την ίδια στιγμή, στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει να τρέχουν και την υπόθεση του κεντρικού μέσου, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις που ταιριάζουν στα «θέλω» του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται κινητικότητα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ώστε να κλείσουν οι παίκτες που θέλει ο Σέρβος προπονητής και να μπουν στο κλίμα της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x