Stoiximan Super League

Γράφουν και στην Τουρκία για συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπακασέτα και Ούγκο

To εγχώριο ρεπορτάζ περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Βίτορ Ούγκο αναπαράγουν και τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μεταγραφικός «πυρετός» στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (17/1) στον bwinΣΠΟP FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, είναι πολύ κοντά στο να πυροδοτήσουν τη «βόμβα» με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, να έχει πει το πολυπόθητο «ναι» στους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Επίσης, τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν και για τον έμπειρο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Βίτορ Ούγκο, για τον οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Αθανασίου, απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναπαράγουν και από την Τουρκία, με τον έγκριτο Γιαγκίζ Σαμπουντζουόγλου, να κάνει λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους δυο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα ο Τούρκος δημοσιογράφος, επιβεβαιώνει και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Μπακασέτα και την Τράμπζονσπορ, κάνοντας λόγο για συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x