Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τους... γνωστούς τρεις

Κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι περιλάμβανε η επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις σήμερα (15/04), με τους Μπακασέτα-Κώτσιρα να κάνουν ατομικό και τον Σένκεφελντ θεραπεία.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν την Μεγάλη Τρίτη το πρωί στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Αμετάβλητο παρέμεινε το απουσιολόγιο για τον Ρουί Βιτόρια που είδε ξανά τους Τάσο Μπακασέτα και Γιάννη Κώτσιρα να κάνουν ατομικό και τον Μπαρτ Σένκεφελντ θεραπεία.


Από εκει και πέρα, όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν βασικοί στο νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Το «τριφύλλι» θα προπονηθεί και πάλι αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x