Stoiximan Super League

Προπονητής Φενέρμπαχτσε: «Δεν έχουμε δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση για τον Ακαϊντίν»

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του Σαμέτ Ακαϊντίν στη Φενέρμπαχτσε, έδωσε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ισμαΐλ Καρτάλ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ενισχυθεί, με την απόκτηση ενός ή ακόμη και δυο κεντρικών αμυντικών να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το όνομα το οποίο απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» είναι εκείνο του Τούρκου, Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Φενέρμπαχτσε και βρίσκεται στη λίστα των «πρασίνων».

Οι εξελίξεις στην περίπτωση του υψηλόσωμου στόπερ αναμένεται να επέλθουν τις επόμενες ώρες ή ημέρες, όπως ανέφερε και ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, με δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κόνιασπορ με σκορ 7-1, ενημέρωσε ότι δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση για τον Ακαϊντίν:

«Δεν έχουμε κάποια επίσημη προσφορά για τον Ακαϊντίν. Δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι όχι. Προς το παρόν, τους υπολογίζω όλους και δουλεύουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x