Stoiximan Super League

Μπερνάρ: «Έχω προτάσεις, αλλά πρώτα σέβομαι τον Παναθηναϊκό - Αξίζαμε την πρόκριση στο Κύπελλο»

O Mπερνάρ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, μίλησε για την επικράτηση του «τριφυλλιού», αλλά και για το μέλλον του.

Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό είναι τη δεδομένη στιγμή ο Μπερνάρ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» τόνισε ότι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, διαχειρίστηκε τις πολλές απουσίες στη ρεβάνς, όμως άξιζε να πάρει την πρόκριση η οποία αποτελεί δικαίωση για την ομάδα.

Aναλυτικά:

«Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα. Έχω πολλές προτάσεις για να επιστρέψω στη Βραζιλία, αλλά κι από άλλες ομάδες, όμως πρώτα απ' όλα πρέπει να σεβαστώ την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό», ανέφερε για το συμβόλαιο του ο Μπερνάρ.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος σημείωσε: «Στο τέλος δημιουργήσαμε τις πιο σημαντικές και καθαρές ευκαιρίες στον αγώνα απ' τον Ολυμπιακό. Ήταν κρίμα που δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Παίξαμε με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσαμε σημαντικούς παίκτες. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αυτό. Ο κόουτς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Ακαϊντίν που είναι στόπερ, στην κορυφή. Ήταν δύσκολα. Στο τέλος όμως αξίζαμε την πρόκριση με βάση την εικόνα μας στα δύο παιχνίδια. Δικαιωθήκαμε στα πέναλτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x